top of page

HYVÄ IKÄ -TAPAHTUMA 2.-3.10.2024Vanhustyön keskusliitto järjestää yhdessä Expomarkin kanssa Hyvä Ikä -tapahtumaa joka toinen vuosi. Seuraavat messut ovat 2.-3.10.2024. 


Hyvä Ikä kokoaa yhteen vanhustyön toimijat monialaisesti. Tapahtuma tarjoaa tietoa ja ratkaisuja terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille. Mukana on mm. asumis- ja hoivapalvelut, kotiin tuotettavat palvelut, hoitotyön apuvälineet ja tarvikkeet, alan uudet teknologian ratkaisut sekä ikääntymiseen liittyvät hyvinvoinnin palvelut. Myös vanhuuteen varautuvat ovat tervetulleita. 


Väestö ikääntyy, joten vanhuuteen varautuminen ja vanhustyö ovat tärkeitä paitsi jokaiselle henkilökohtaisesti, niin myös yhteiskunnallisesti. Puhutteleva ohjelma ja runsas messutarjonta tarjoaa oivallisen alustan käsitellä hyvää ikää monesta näkökulmasta. 


Koti ja asuminen ovat vanhenevalle väelle oleellinen teema, mitä muutostöitä ja palveluja on saatavilla kotiin. Vanhenemiseen ja hyvinvointiin liittyvät oleellisesti kuulo, muisti ja näkö. Myös kuntoutus ja toimintakyvyn ylläpitäminen ovat tärkeitä. Ikäteknologian ratkaisut tarjoavat uusia mahdollisuuksia ja helpottavat arkea. Hoivatyön apuvälineet ja tarvikkeet sujuvoittavat ammattilaisten tekemistä.


Hyvä Ikä järjestetään samanaikaisesti Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuman kanssa. Kävijänä pääset vierailemaan molemmissa, saat tietoa vanhustyön ja kuntoutuksen ajankohtaisimmista aiheista. 


Tavataan Hyvä Ikä -tapahtumassa 2.-3.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa!

Lue lisää Hyvä Ikä -sivuilta osoitteessa hyvaika.fi ja https://vtkl.fi/

 

 

Haluatko lähettää KotiOpas-sivuille artikkelin aiheita tai onko sinulla kysymyksiä, joihin haluat saada vastauksia? Kirjoita meille osoitteella info@kotiopas.fi tai lähetä palautetta yhteystietolomakkeemme kautta.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page