Järjestä
Näytä sivulla
Listaus
SIJAINTI: 00160 Tyhjennä

Rauhallisessa ja merellisessä ympäristössä Katajanokalla sijaitseva Linnankatu 10 on korkeatasoinen ja turvallinen senioritalo. Asunnot on suunniteltu erityisesti ikääntyvien henkilöiden asumistarpeet ja liikkumismahdollisuudet huomioiden. Asunnot on tarkoitettu yli 55-vuotiaille asukkaille. Asuinalueena Katajanokka on hieno yhdistelmä vanhaa arvoarkkitehtuuria ja modernia, viihtyisää kaupunkiarkkitehtuuria. Risteilyalukset Tallinnaan ja Tukholmaan sekä lautat Helsingin lähisaarille lähtevät läheltä. Katajanokka on turvallinen ja tunnelmallinen asuinalue, joka on vain kävelymatkan päässä Kauppatorista ja Vanhasta Kauppahallista. Raitiovaunu 4 liikennöi tiheään ja pysäkille on 200 metriä. Alueella on viihtyisiä kävelyreittejä meren äärellä.

Tarkemmat tiedot
Liisankoti 00160, Helsinki
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu -- Maakoko --

Suur-Helsingin Valkonauha ry ylläpitää Liisankotia, naisten asumisyhteisöä. Päihdehuollon asumispalveluna pitkään toiminut Liisankoti muuttui vuodenvaihteessa 2021-2022 asunnottomien tuetuksi asumiseksi. Tarjoamme tuettua asumista naisille, jotka kaipaavat yhteisön tukea asumisen onnistumiseen ja toipumiseen erilaissa elämän solmukohdissa. Liisankoti on tarkoitettu helsinkiläisille naisille, joiden mahdollisuudet selviytyä itsenäisestä asumisesta ovat heikentyneet. Toimintaa toteutetaan toipumisorientaation viitekehyksestä, toimintaperiaatteena ovat kodinomaisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Liisankodin työssä huomioidaan vahvasti naisten erityiset tarpeet.

Tarkemmat tiedot

Palvelukoti Kukkasrahasto on Suomen Kukkasrahasto ry:n ylläpitämä yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon perinteikäs palvelukoti Helsingin Katajanokalla. Palveluasumisen lisäksi tarjoamme myös väliaikaisia asuntoja esimerkiksi putkiremontin tai vaikkapa virkistysloman ajaksi. Viihtyisyyden takaavat uima-allas, saunat, iso ulkoterassi ja erilaiset seurustelu- ja harrastustilat. Järjestämme halukkaille myös kulttuuri- ja ulkoiluretkiä.

Tarkemmat tiedot