Järjestä
Näytä sivulla
Listaus
SIJAINTI: 00410 Tyhjennä
Tukena Tähtiomena 00410, Helsinki
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu -- Maakoko --

Tukena Tähtiomena – hyvän elämän puutarha kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarviseville ihmisille. Tukena Tähtiomenaan tulee yht. 26 vakituisen asumisen asuntoa. Palveluyksikkö on osa toiveiden korttelia. Kortteliin tulee muita palveluita, mm. päiväkoti, ravintola ja yhteinen, puutarhamainen piha-alue. Arvioitu valmistuminen syksyllä 2022. Palvelukortteli sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Juna-asema on noin 700 metrin ja linja-autopysäkki noin 200 metrin päässä. Kaupunginosan lähipalvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Tarkemmat tiedot

Helsingin Malminkartanoon lokakuussa 2021 valmistuneessa palvelu- ja senioritalossa on 53 vuokra-asuntoa ja ne sijoittuvat kerroksiin 1, 4 ja 5. Kerroksissa 2-3 toimii tehostettua hoivapalvelua tarjoava 62-asuntoinen hoivakoti. Senioriasunnot on tarkoitettu yli 65-vuotiaille asukkaille. Senioriasuntoihin saatavissa erilaisia koti- ja hoivapalveluita asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan Hoitokoti Päiväkummun toimesta.

Tarkemmat tiedot

Tarjoamme ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista 30 aikuiselle kehitysvammaiselle ja autisminkirjon henkilölle. Toimimme toukokuussa 2022 valmistuneessa kaksikerroksisessa rakennuksessa Helsingin Malminkartanossa, puiston reunustamalla kerrostaloalueella.

Tarkemmat tiedot
Saranne-koti 00410, Helsinki
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu -- Maakoko --

Saranne-koti tarjoaa viihtyisän ja kodikkaan asuinympäristön vuonna 2005 valmistuneissa tiloissa Malminkartanossa. Henkilökunta on paikalla kaikkina vuorokauden aikoina. Rakennus on suunniteltu käyttötarkoitustaan varten mahdollisimman turvalliseksi ja toimivaksi ja aivan nurkan takaa löytyvät hyvät ulkoilumaastot. Asumispalvelussamme pidetään yllä elämänlaatua kohottavaa ja kuntoutumista edistävää asumista. Henkilökunta yhdessä asukkaiden kanssa on tekemässä arjesta iloista ja vaihtelevaa.

Tarkemmat tiedot

Rukkilan asumisyhteisö on 21–paikkainen tuetun asumisen yksikkö Malminkartanossa. Kohderyhmänä ovat helsinkiläiset pitkäaikaisasunnottomat nuoret aikuiset. Rukkilan asumisyhteisössä toteutetaan tuetun asumisen mallia. Palvelu järjestetään asunto ensin –periaatteella. Rukkilan asumisyhteisössä asuminen perustuu vuokra- ja palvelusopimukseen. Asukkaan kanssa tehdään yhdessä palvelusuunnitelma, josta käy ilmi asukkaan tavoitteet sekä tuen tarpeet. Palvelusuunnitelmaan sisältyvän tuen ja kuntoutuksen tavoitteena on vaikuttaa asukkaiden toimintakykyyn niin, että heillä on aikaisempaa paremmat edellytykset hallita omaa elämäänsä ja jatkossa siirtyä itsenäiseen asumiseen.

Tarkemmat tiedot

Päiväkummun uusi muistiosaamiskeskus tarjoaa turvallisen ja elämäniloisen kodin yli sadalle helsinkiläiselle. Muistiosaamiskeskus on erikoistunut työikäisten sekä ikääntyneiden muistisairaiden asukkaiden hoitamiseen. Malminkartanossa asustaa ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen asukkaita kahdessa kerroksessa. Lisäksi kiinteistössä on 53 vuokra-asuntoa, joihin Päiväkummun kotipalvelut tarjoavat monipuolisesti tukea ja apua.

Tarkemmat tiedot