Järjestä
Näytä sivulla
Listaus
SIJAINTI: 04200 Tyhjennä

Keravan keskustaan, kaikkien palvelujen ja juna-aseman tuntumaan, valmistui marraskuussa 2013 autoton kerrostalo. Tyylikkäät ja näppärän kokoiset vuokra-asunnot on suunniteltu yli 55-vuotiaille. Kaikilla asunnoilla on lasitetut parvekkeet ja hillityt sisustusmateriaalit. Talossa on hyvät tilat säilyttää ja huoltaa polkupyöriä. Asukkaiden yhteiskäytössä on myös sauna- ja kerhotila, pesutupa sekä kuivaushuoneet. Pihalla on leikkipaikka lapsille ja oleskelualue asukkaiden yhteiseen ajanviettoon.

Tarkemmat tiedot

Turvallisia seniori- ja inva-asuntoja Keravan keskustan tuntumassa Yksiportaisen ja potilashissillä varustetun senioritalon ensimmäisessä kerroksessa ovat asukkaiden yhteiskäytössä olevat kerhotila ja asukkaiden irtaimistovarastot sekä ulkoiluvälinevarasto, jossa on akkukäyttöisten pyörätuolien lataus- ja pesupiste. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat myös neljä liikuntaesteisille soveltuvaa asuntoa. Talon neljässä ensimmäisessä kerroksessa on 28 asuinhuoneistoa, joissa on lasitetut parvekkeet. Kohteeseen valitaan ensisijaisesti jo Lumo-vuokrakodeissa asuvia yli 55-vuotiaita asukkaita. Toissijaisena asuntoja voivat hakea myös muut varallisuusrajoihin mahtuvat senioriasiakkaat.  

Tarkemmat tiedot

Kotimäen palvelukeskus sijaitsee Keravan rautatieaseman läheisyydessä. Kotimäen palvelukeskuksessa on tarjolla tuettua palveluasumista ikääntyneille sekä vaikeavammaisten ryhmäkoti. Ryhmäkodin asukkaat asuvat kodinomaisesti omissa 21,50 neliömetrin kokoisissa huoneissa. Asukas maksaa itse vuokran, ateriat, lääkkeet. Maksusitoumuksen tekevä kunta laskee asukkaan omavastuun osuuden hoitokustannuksista.

Tarkemmat tiedot

Palveluja ikääntyneille ja vaikeavammaisille Kotimäen palvelukeskus sijaitsee Keravan rautatieaseman läheisyydessä. Kotimäen palvelukeskuksessa on tarjolla tuettua palveluasumista ikääntyneille sekä vaikeavammaisten ryhmäkoti. Asumisturvallisuuden varmistamiseksi koko kiinteistö on varustettu langattomalla turvapuhelinjärjestelmällä, automaattisella paloilmoitinjärjestelmällä sekä sprinklerijärjestelmällä. Viihtyisä ja aidattu piha on asukkaiden ja omaisten vapaassa käytössä. Kiinteistössä pyritään esteettömyyteen. Henkilökuntamme koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista. Sairaanhoitajamme vastaavat sairaanhoidollisista palveluista ja toimenpiteistä. Henkilökuntaa on paikalla kaikkina vuorokaudenaikoina.

Tarkemmat tiedot

Tuotamme asumispalveluja ja erityistason kuntoutusta mielenterveyskuntoutujille tai vastaavan tuen tarpeessa oleville. Jokaiselle asiakkaalle tehdään määräajoin tarkastettava kuntoutumissuunnitelma hänen yksilöllisten tuen tarpeidensa pohjalta. Kokemuksemme mukaan oikein kohdennettu tuettu asuminen tarjoaa parhaan mahdollisen ympäristön hyväksi todettujen metodiemme ja ohjaamisen toteuttamiseen.  

Tarkemmat tiedot