Listaus
Attendo Kotipihlaja 57170, Savonlinna
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu - - Maakoko - -

Attendo Kotipihlaja on uusi ikäihmisten palvelutalo Savonlinnassa. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ja kevyttä palveluasumista. Meiltä saa myös lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea. Kotipihlaja sopii kodiksi sekä ympärivuorokautista hoivaa että omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille. Attendo Kotipihlaja sijaitsee keskellä kaupunkia kauniin maiseman keskellä. Palvelutalossa on yhteensä 56 asukaspaikkaa kolmessa kerroksessa.

Tarkemmat tiedot

Ristijärven palvelukeskus avautuu vuonna 2020. Palvelukeskus yhdistää kunnan sosiaalipalveluita saman katon alle. Attendo tuottaa palvelukeskukseen tehostettua palveluasumista 22 ikääntyneelle Attendo Onnentuvassa sekä valmistuskeittiön ja lounaskahvilan palvelut. Ristijärven palvelukeskukseen tulee Kainuun soten hoitokoti, terveysasema monipuolisine palveluineen sekä Ristijärven kunnan päiväkoti. Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppa ja muita päivittäispalveluita. Attendo Onnentuvassa jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Tarkemmat tiedot

Attendo Jämijärvi on 2020 valmistunut hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palvelusumista 30:lle asukkaalle. Tarjoamme myös paikkoja intervalliasumiseen esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla kodissa ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaisella asukkaalle nimetään omahoitaja, ja laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Tarkemmat tiedot
Attendo Jouhenjoki 58200, Savonlinna
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu - - Maakoko - -

Attendo Jouhenjoki on 1950-luvulla rakennettu, 2020 nykyaikaisesti ja kauniisti saneerattu vanhainkoti.  

Tarkemmat tiedot

Vuokra- ja omistusasunnot ovat tarkoitettu 65+ vuotiaille ja/tai palvelun tarpeessa oleville. Peurankallion esteettömät asunnot ovat valoisia ja kaikissa on lasitettu parveke. Jokaiseen asuntoon sisältyy talon oma turvapuhelinjärjestelmä, jolla asukas saa tarvittaessa apua ympäri vuorokauden. Peurankallion ympärivuorokautisesta kotihoidon palvelusta vastaa Kotipeuran ammattitaitoinen henkilöstö lähiesimiehenään vastaava sairaanhoitaja. Asiakkaiden palautteiden mukaan henkilökunta on aidosti kuuntelevaa ja toista ihmistä arvostavaa. Kohtaamme ja hoidamme kaikki tasavertaisena.

Tarkemmat tiedot

Petäjäkodissa luonnonkauniilla Härmälän alueella järjestetään tehostettua palveluasumista. Pitkäaikaisia asumispaikkoja on yhteensä 57. Lisäksi Petäjäkoti tarjoaa lyhytaikaisia hoitojaksoja, mm. lakisääteisen omaishoidon tueksi, akuuteissa tilanteissa kuten omaisen sairastuessa sekä omakustanteisesti asiakkaille heidän tarpeensa mukaan. Petäjäkodissa on päiväkeskustoimintaa säännöllisen kotihoidon tai kotihoidon tukipalvelujen asiakkaille sekä ryhmätoimintaa alueen kaikille ikäihmisille. Petäjäkodissa on neljä ryhmäkotia: Silmula, muistisairaiden ryhmäkodit Oksala ja Käpylä sekä iäkkäille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille ryhmäkoti Tuohela. Tämän lisäksi Petäjäkodilla on kokous- ja juhlatiloiksi soveltuvia tiloja sekä 2015 uusittu kuntosali nykyaikaisin laittein.

Tarkemmat tiedot