Järjestä
Näytä sivulla
Listaus
Caritas Teeri 90550, Oulu
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu -- Maakoko --

Avasimme tammikuussa 2021 uuden ikäihmisten palvelukodin, Caritas Teeren, Puolivälinkankaalle. Palvelukoti sijaitsee palvelutalo Metsolan Kartanon yhteydessä katutasossa (Mielikintie 8 B60). Caritas Teeri tarjoaa tehostettua asumispalvelua 22 ikäihmiselle. Korostamme toimintafilosofiassamme kodinomaisuutta ja yksilöllisyyttä. Caritaksen palvelukodit ovat pieniä ja viihtyisiä hoivakoteja, asukkaiden koteja. Näin tunnemme asukkaamme ja jokainen tulee huomioiduksi persoonansa mukaan. Vaalimme kodeissamme lämmintä ilmapiiriä ja rauhallista läsnäoloa. Teeressä työskentelee oma kodinhuoltaja, jonka työtehtäviin kuuluvat palvelukodin tilojen ja asukashuoneiden siivous, pyykkihuolto sekä avustavia toimia.

Tarkemmat tiedot
Caritas Metso 90550, Oulu
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu -- Maakoko --

Huhtikuussa 2021 avattu Caritas Metso tarjoaa tehostettua asumispalvelua vaikeavammaisille asiakkaille. 15-paikkainen palvelukoti sijaitsee palvelutalo Metsolan Kartanon yhteydessä katutasossa (käynti A-rapusta). Metson viihtyisät tilat on juuri remontoitu, ja viihtyisyyteen ja esteettömyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Jokaisella asiakkaalla on oma kylpyhuoneella/wc-tilalla varustettu huone, johon tuodaan omat huonekalut ja rakkaat esineet. Viihtyisät ja kodikkaat yhteistilat ovat ruokailua ja yhdessäoloa varten. Palvelukodissa on myös oma sauna vilvoitteluterassilla sekä aidattu iso piha-alue.

Tarkemmat tiedot
Hoivakoti Pajuhovi 03100, Vihti
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu -- Maakoko --

Toimintaamme ohjaavat keskeiset arvot ovat koti ja lämpö, omannäköinen hyvä elämä ja yhdessä tekeminen. Koemme että kodikkuus, aktiivinen toiminta sekä arvostava ilmapiiri ovat tekijöitä, jotka edistävät asukkaidemme hyvinvointia. Asukkaiden voimavarat ovat hyvän asumisen ja hoivan lähtökohtana. Tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä sekä merkityksellistä ja aktiivista arkea. Ateriat valmistuvat omassa keittiössä paikan päällä. Hoivakodin pihamaalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua aktiiviseen toimintaamme. Pajuhovissa on aina mahdollisuus ulkoiluun.

Tarkemmat tiedot

Paloheinän toimipisteessämme sijaitsee neljän palveluasunnon muodostama yksikkö Lintukoto. Palveluasuntojen asukkaat pärjäävät omatoimisesti arjessaan, eivätkä tarvitse ympärivuorokautista hoivaa. He ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan Päiväkummun asukasyhteisön toimintaan, omien kiinnostustensa ja toiveidensa mukaan. Lintukodon palveluasunnossa asukas saa herkulliset ateriat, kaikki siivouspalvelut sekä säännöllisen pyykkihuollon. Lisäksi erilaisia hoivapalveluita on mahdollista ostaa tarpeen mukaan.  

Tarkemmat tiedot
Sointu 02710, Espoo
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu -- Maakoko --

Kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. Espoon Viherlaaksossa. Sointu on asumisen tuen palveluja tarjoava koti 19 kehitysvammaiselle tai autismikirjon henkilölle.  Asukkaidemme tuen tarpeet ovat yksilöllisiä ja ne suunnitellaan asukaskohtaisesti. Sointu on kaunis ja esteetön koti, jonka yhteistilojen toteutuksessa on otettu huomioon asiakkaidemme erityistarpeet. Soinnun sisustuksessa luodaan asiakkaille myös mahdollisuuksia multisensorisiin aistielämyksiin. Jokaisen asukkaan asunnossa on tilava wc ja kylpyhuone.   

Tarkemmat tiedot
Säde 02710, Espoo
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu -- Maakoko --

Kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. Espoon Viherlaaksossa. Säde on asumisen tuen palveluja tarjoava koti 19 kehitysvammaiselle tai autismikirjon henkilölle.  Asukkaidemme tuen tarpeet ovat yksilöllisiä ja ne suunnitellaan asukaskohtaisesti. Säde on kaunis ja esteetön koti, jonka yhteistilojen toteutuksessa on otettu huomioon asiakkaidemme erityistarpeet. Yhteisten tilojen sisustuksessa luodaan asiakkaille myös mahdollisuuksia multisensorisiin aistielämyksiin. Jokaisen asukkaan asunnossa on tilava wc ja kylpyhuone. 

Tarkemmat tiedot