Järjestä
Näytä sivulla
Listaus

Lappajärvellä sijaitseva Attendo Maijala tarjoaa ikäihmisille palveluasumista sekä tehostettua palveluasumsta, eli ympärivuorokautista hoivaa. Palveluasumisen paikkoja on 25 ja ympärivuorokautisen asumisen paikkoja 16. Hoivakotimme on turvallinen ja viihtyisä vaihtoehto ikäihmiselle, jolle itsenäinen arki ei ole enää mahdollista. Maijalan huoneet ovat tilavia, joten meille voi tulla asumaan myös pariskuntana.

Tarkemmat tiedot

Säätiöllä on yhteensä 79 vuokra-asuntoa Keuruulla, Haapamäellä ja Pihlajavedellä keuruulaisten vanhusten ja mielenterveyskuntoutujien asumistarpeisiin.

Tarkemmat tiedot

Attendo Mamselli on 16-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö ikääntyneille mielenterveyskuntoutujille. Attendo Mamselli sijaitsee Ilmajoen Paimenkujalla, viehättävällä asuinalueella lähellä palveluita. Attendo Mamsellissa kuntoutumista ohjaa toipumisorientaatiolähtöinen ajattelu, jossa painottuvat asiakkaan osallisuus, voimavarat sekä elämän merkityksellisenä kokeminen.

Tarkemmat tiedot

Tervetuloa asukkaaksi Elämänpuuhun – toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi uuteen kotiisi! Olemme yhteisö, joka mahdollistaa mielekkään ja merkityksellisen elämän toteutumisen ikääntyessä. Meille on tärkeää tuntea ja ymmärtää elämänhistoriaasi, tapoja ja tottumuksiasi, jotta voimme auttaa sinua tuntemaan olosi kotoisaksi ja turvalliseksi. Tässä apunasi on ensihetkistä lähtien omahoitajasi, joka auttaa paitsi lomakebyrokratiassa, ennen kaikkea elämääsi uudessa kodissasi! Meille on mahdollista tulla joko kevyemmän palveluasumisen asiakkaaksi tai ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen asukkaaksi.

Tarkemmat tiedot

Pennalanrannan kodikas talomiljöö tuo elämääsi tyylikkään tuulahduksen menneestä, missä 1930-luvun henki ja nykytekniikka lyövät kättä. Valittavanasi on viisi tyylikästä ja korkeatasoista vuokrahuoneistoa, jotka yhtä lukuun ottamatta sijaitsevat katutasossa. Asukkaamme kalustavat huoneensa haluamallaan tavalla, omilla kalusteillaan ja rakkailla esineillään. Asuinhuoneistojen lisäksi asukkaidemme käyttöön tulevat alakerrassa sijaitsevat yhteiset tilat: upea sauna-osasto, kokoontumistilana toimiva sali sekä pesutupa. Tarvittaessa asukkaamme voivat vuokrata yläkerrasta lisätilaa esim. harrastuksilleen. Asukkaidemme vierailla on tarvittaessa mahdollisuus majoittua yläkerran Uskola ja Helmelä -huoneissa lukuun ottamatta residenssikäytössä olevia aikoja.

Tarkemmat tiedot
Simonpirtti 01300, Vantaa
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu -- Maakoko --

Simonpirtti tarjoaa vahvasti tuettua asumista päihde- ja mielenterveyskuntoutujille Vantaan Simonkylässä. Simonpirtissä on yhteensä 25 asukaspaikkaa, joista suurin osa on pitkäaikaisia. Lisäksi Simonpirtissä on lyhytaikaisen asumisen asukaspaikkoja. Simonpirtin tavoitteena on auttaa asiakasta toimimaan normaalielämässä mahdollisimman itsenäisesti.  

Tarkemmat tiedot