Listaus
Menten tukiasunnot 15140, Lahti
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu - - Maakoko - -

Tukiasuminen on tarkoitettu päihde- ja mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista apua itsenäiseen asumiseen. Tukiasunnossa asuva selviytyy päivittäisistä arjen toimista pääosin omatoimisesti, mutta tarvitsee asumiseen myös tukea. Tuen määrä ja tukiasunnossa asumisen kesto riippuvat asukkaan elämäntilanteesta, tarpeesta ja tavoitteista. Asukkaan kotiin tuleva kuntoutusohjaaja ja asukas kartoittavat yhdessä ne elämän osa-alueet, joissa tuelle ja ohjaukselle on tarvetta. Työskentelyn lähtökohta on kuntoutujan oman näköinen elämä ja itselle merkitykselliset asiat. Asukas tapaa ohjaajan kotonaan tai asukkaan toimintaympäristössä. Tapaamiskerrat ja ajankohdat sovitaan yhdessä. Tapaamiset voivat sisältää muun muassa arjen askareiden ja kodinhoidon ohjaamista ja neuvontaa, talouden suunnittelua ja laskujen maksamista, tukien ja etuuksien hakemista tai yhteisiä…

Tarkemmat tiedot

Lotta Svärd Säätiöllä on vuokra-asuntoja Helsingissä, Espoossa ja Tuusulassa. Vuokraustoiminnasta saadut tulot ovat osaltaan mahdollistaneet sen, että Lotta Svärd Säätiö on voinut keskeytyksettä jatkaa tärkeintä tehtäväänsä: lottien ja pikkulottien kuntouttamista ja tukemista. As Oy Tuusulan Lottakodin hallinnoima asuinrakennus valmistui vuonna 2002. Taloyhtiön yhteisiin tiloihin kuuluu sauna, pesutupa ja kerhohuone. Talossa on hissi ja autopaikkoja. Asuntoihin kuuluu lasitettu parveke tai terassi.

Tarkemmat tiedot

Lotta Svärd Säätiöllä on vuokra-asuntoja Helsingissä, Espoossa ja Tuusulassa. Vuokraustoiminnasta saadut tulot ovat osaltaan mahdollistaneet sen, että Lotta Svärd Säätiö on voinut keskeytyksettä jatkaa tärkeintä tehtäväänsä: lottien ja pikkulottien kuntouttamista ja tukemista. As Oy Ruutikatu 4:n asuinrakennus on valmistunut vuonna 1990. Talossa on hissi vain A-rapussa. Asuntoihin kuuluu lasitettu parveke tai terassi. Taloyhtiössä on autopaikkoja parkkihallissa. As Oy Ruutikatu 5:n asuinrakennus on valmistunut vuonna 1990. Taloyhtiössä on asukkaiden käytössä sauna. Talossa ei ole hissiä. Taloyhtiössä on autopaikkoja sekä yksittäisiä vuokrattavia autotalleja. Asuntoihin kuuluu lasitettu parveke.

Tarkemmat tiedot