Listaus
Mainiokoti Lukkari 07800, Lapinjärvi
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu - - Maakoko - -

Onni- kodin yhteyteen loppuvuodesta 2020 valmistuva Mainiokoti Lukkari tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Lämmin ja koulutettu henkilökuntamme on asukkaidemme arjessa läsnä ympäri vuorokauden.  Meillä yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Asukkaamme tapaavat toisiansa yhteisillä ruokahetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa. Juttuseuraa ja ystäviä löytyy niitä kaipaaville. Meillä on kodikasta ja turvallista asua.

Tarkemmat tiedot

Attendo tukikoti LaRosette tulee toimimaan kaksikerroksisessa rakennuksessa osoitteessa Raaseporintie 9, talo 10, kerros 1. Yksikössä tuotetaan mielenterveyskuntoutujille palveluasumista. Attendo tukikoti LaRosette on osa Attendo Rosinne palvelukodin yhtenäistä palveluketjua. Asukaspaikat sijaitsevat yhdessä kerroksessa, 15 huoneistossa. Asunnot ovat kooltaan 24 m2. Kaikissa huoneistossa on oma parveke sekä keittokomero. Rosinnen tukiasunnot Tammisaaressa tarjoaa tuettua asumista ja tuetun asumisen asukkaille päivä-/kerhotoimintaa. Toiminta tapahtuu Tammisaaressa, Tukikoti LaRoseten läheisyydessä olevissa palvelun piiriin ohjautuvien asiakkaiden asunnoissa ja tukikoti LaRoseten tiloissa esim. virkistystoiminnan sekä päivätoiminnan osalta. Tuetun asumisen paikkoja on yhteensä 17. Tukiasunnot ovat yksiöitä 1h+tupakeittiö 24 m2.

Tarkemmat tiedot
Pekan Palvelukoti 80400, Liperi
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu - - Maakoko - -

Pekan palvelukoti tarjoaa vuosien työkokemuksella ja ammattitaidolla monipuolista kehitysvammaisten palveluasumista ja päivätoimintaa. Yrityksessämme pidämme tärkeänä jatkuvaa hoitotyön kehittämistä, koulutusta ja laadun seurantaa. Tarjoamme asumispalvelut kuudelle henkilölle. Asuntoina viihtyisät huoneistot kylpyhuoneella ja parvekkeella. Lisäksi annamme asumisen tuen itsenäiseen asumiseen kahdelle henkilölle. Asumisen, ruoan, puhtauden ja huolenpidon lisäksi tarjoamme virikkeellistä arkea kaikille asukkaillemme ilman lisäkustannuksia.

Tarkemmat tiedot

Tornioon kesällä 2019 valmistunut Attendo Mittumaari on 30-paikkainen viihtyisä hoivakoti. Meillä on tarjolla hoivaa ja eritasoista tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä, kun asuminen kotona ei ole enää mahdollista. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Mittumaarissa päivittäisen toimintamme kulmakivenä ovat arvokas vanhuus ja mielekäs arki. Pyrimme säilyttämään asukkaiden arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Tarkemmat tiedot

Attendo Kuukkeli on Sallaan 2020 avautunut hoivakoti. Meillä on 13 paikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Tarjoamme myös 4 paikkaa intervalliasumiseen, esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Asunnot sijaitsevat kahdessa siivessä. Asukkailla on käytössään oma huoneensa, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat Kuukkelissa päivittäisen toimintamme kulmakivi.

Tarkemmat tiedot

Attendo Kesälä on 2020 avattu asumispalvelun yksikkö mielenterveyskuntoutujille, joka sijaitsee aivan Sallan keskustan tuntumassa. Kesälässä tarjoamme asukkaillemme nykyaikaisen, turvallisen ja viihtyisän ympäristön, jossa jokainen voi elää itsensä näköistä elämää. Jokaiselle kuntoutujalle suunnitellaan yksilöllinen kuntoutusuunnitelma yhdessä kuntoutujan, omaohjaajan sekä muun verkoston kanssa. Yhdessä kuntoutujan kanssa määritellään tavoitteet hoidolle ja kuntoutukselle. Kuntoutujan oma motivaatio kuntoutukselle on osaltaan tärkeässä osassa kuntoutuksen vaikuttavuuden kannalta.

Tarkemmat tiedot