Listaus
Pekan Palvelukoti 80400, Liperi
Kysy hintaa

Tarkemmat tiedot Rakennettu - - Maakoko - -

Pekan palvelukoti tarjoaa vuosien työkokemuksella ja ammattitaidolla monipuolista kehitysvammaisten palveluasumista ja päivätoimintaa. Yrityksessämme pidämme tärkeänä jatkuvaa hoitotyön kehittämistä, koulutusta ja laadun seurantaa. Tarjoamme asumispalvelut kuudelle henkilölle. Asuntoina viihtyisät huoneistot kylpyhuoneella ja parvekkeella. Lisäksi annamme asumisen tuen itsenäiseen asumiseen kahdelle henkilölle. Asumisen, ruoan, puhtauden ja huolenpidon lisäksi tarjoamme virikkeellistä arkea kaikille asukkaillemme ilman lisäkustannuksia.

Tarkemmat tiedot

Tornioon kesällä 2019 valmistunut Attendo Mittumaari on 30-paikkainen viihtyisä hoivakoti. Meillä on tarjolla hoivaa ja eritasoista tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä, kun asuminen kotona ei ole enää mahdollista. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Mittumaarissa päivittäisen toimintamme kulmakivenä ovat arvokas vanhuus ja mielekäs arki. Pyrimme säilyttämään asukkaiden arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Tarkemmat tiedot

Attendo Kuukkeli on Sallaan valmistuva 13-paikkainen hoivakoti. Attendo Kuukkeli tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikääntyneille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Tarjoamme myös 4 paikkaa intervalliasumiseen, esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Asunnot sijaitsevat kahdessa siivessä. Asukkailla on käytössään oma huoneensa, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat Kuukkelissa päivittäisen toimintamme kulmakivi.

Tarkemmat tiedot

Attendo Kesälä on 2020 avattu asumispalvelun yksikkö mielenterveyskuntoutujille, joka sijaitsee aivan Sallan keskustan tuntumassa. Kesälässä tarjoamme asukkaillemme nykyaikaisen, turvallisen ja viihtyisän ympäristön, jossa jokainen voi elää itsensä näköistä elämää. Jokaiselle kuntoutujalle suunnitellaan yksilöllinen kuntoutusuunnitelma yhdessä kuntoutujan, omaohjaajan sekä muun verkoston kanssa. Yhdessä kuntoutujan kanssa määritellään tavoitteet hoidolle ja kuntoutukselle. Kuntoutujan oma motivaatio kuntoutukselle on osaltaan tärkeässä osassa kuntoutuksen vaikuttavuuden kannalta.

Tarkemmat tiedot

Attendo Kangaspirtti on keväällä 2019 avattu kehitysvammaisten palvelukoti. Kangaspirtti sijaitsee uudella, viihtyisällä ja rauhallisella Oulun Kivikkokankaan alueella. Tarjoamme kehitysvammaisille aikuisille ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista sekä itsenäistymistä tukevaa palvelu-/ tukiasumista yksikön pihapiirissä sijaitsevissa rivitaloasunnoissa. Teemme työtä positiivisella otteella ja tavoitteenamme on asukkaiden mielekäs, aktiivinen sekä turvallinen arki. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympärivuorokautisesti.

Tarkemmat tiedot

Attendo Pihka on Laukaan Leppävedelle avautuva mielenterveyskuntoutujien palvelukoti. Tavoitteemme on mahdollistaa asukkaille kuntoutumisen eteneminen kaikissa elämäntilanteissa mahdollisimman kodinomaisessa ympäristössä. Jokaiselle tehdään oma asumisen suunnitelma sekä yksilölliset päivä- ja viikko-ohjelmat tukemaan kuntoutumista. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden tukena ja apuna ympärivuorokautisesti.

Tarkemmat tiedot