Ämmänsaaren palvelutalo (ja hoitokoti Muistola) 89600,Suomussalmi

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Suomussalmen vanhustentaloyhdistys ry
  • PUHELIN: 050 576 0442
  • EMAIL: yhdistys@svty.fi
  • NETTISIVUT: https://www.svty.fi/

Kuvaus

Yhdistys toimii ikäihmisten, vanhusten ja vammaisten sekä kehitysvammaisten sosiaalisen aseman ja hoitomahdollisuuksien edistäjänä. Samalla tuemme asukkaan tarpeen mukaan hänen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ämmänsaaren palvelutalo valmistui kolmessa osassa vuosina 1990–1995. Ämmänsaaren palvelutalo remontoitiin vuoden 2004 aikana ja samaan aikaan valmistui myös hoitokoti Muistola. Palveluasuminen on turvallinen ja joustava tapa ylläpitää elämän mielekkyyttä ja perusturvallisuutta. Perusturvallisuus merkitsee meille asumisturvallisuuden ylläpitämistä kaikkina vuorokauden aikoina, omatoimisuuden säilyttämistä, sekä itsemääräämisoikeuden turvaamista.

Hoitokoti Muistola on tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka on tarkoitettu ympärivuorokautista tukea tarvitseville henkilöille. Muistolassa on 14 asuinhuoneistoa, jossa on yhteiset keittiö- ja olohuonetilat, takkahuone sekä saunatilat. Takapihalla on turvallista ulkoilla aidatulla alueella. Alueella on muun muassa marja- ja kukkapensaita, grillikota ja keinu.