Brummerska hemmet (ryhmäkoti Björken) 00670,Helsinki

Kohdetyyppi:ruotsi

Perustiedot

  • YRITYS: Folkhälsans förbund rf / Folkhälsan Välfärd Ab / Stiftelsen Brummerska Hemmet
  • PUHELIN: 09 315 000
  • EMAIL: seniorbostad@folkhalsan.fi
  • NETTISIVUT: https://www.folkhalsan.fi/fi/aikuiset/hoito-ja-tuki/senioriasuminen/vara-boenden/brummerska-hemmet/

Kuvaus

Brummerska hemmet tarjoaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista luonnonkauniissa ympäristössä Helsingin Länsi-Pakilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Stjärnan-palvelukodissa asut kauniissa ympäristössä omassa asunnossasi, ja käytössäsi on myös yhteinen seurusteluhuone, ruokasali, terassi ja puutarha. Täällä asuminen on turvallista, mikäli sinulle riittää, että henkilökunnan apua on tarjolla päivisin ja iltaisin. Yöaikaan hälytys menee ryhmäkodin yöhoitajalle.

Stjärnanissa on 22 tilavaa asuntoa ja paikat yhteensä 24 henkilölle. Asunnot ovat esteettömiä ja niissä on oma kylpyhuone. Palveluasunnossa voit maksaa asumisesi itse.

Björken on muistisairaille tarkoitettu ryhmäkoti, missä henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Talossa on 13 huonetta, ja jokaisessa on oma kylpyhuone. Seurusteluhuoneesta pääsee suoraan erityisesti muistisairaille suunniteltuun puutarhaan. Ruokasalissa nautimme yhdessä talon tarjoamaa hyvää ruokaa. Meillä voit maksaa asumisesi itse tai palvelusetelillä.