Dahliahemmet / Dahliakoti 25900,Kemiönsaari

Kohdetyyppi:suomi-ruotsi

Perustiedot

  • YRITYS: SysterMiasCare Ab
  • PUHELIN: 040 750 7222
  • EMAIL: info@dahliahemmet.fi
  • NETTISIVUT: http://www.dahliahemmet.fi/dh/fi/etusivu/

Kuvaus

Dahliakoti sijaitsee rauhallisessa Taalintehtaan kylässä Kemiönsaarella, saaristolaismiljöössä historiallisten rakennusten ympäröimänä. Kivenheiton päästä löytyy arjen palvelut, kuten posti, kauppa, kirjasto, kahvila sekä terveysasema. Dahliakoti on perustettu 17.10.2016 ja tarjoaa tehostettua palveluasumista.

Me Dahliakodissa tarjoamme tukea ja hoitoa ympäri vuorokauden. Pitkäaikaishoidon lisäksi tarjoamme myös lyhytaikaista intervallihoitoa, esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi tai saattohoitoon.

Dahliakotiin on mahdollista tulla joko kokonaan yksityisesti, palvelusetelillä tai kotikunnan maksusitoumuksella.

Dahliakodissa on kahdeksan yhden hengen huonetta joista yksi on lyhytaikaiseen asumiseen (ns. intervalli). Lisäksi on kaksi kahden hengen huonetta. Kaikki huoneet ovat tilavia, valoisia ja kotoisia. Ikkunoista voi katsella Taalintehtaan historiallisia hiiliuuneja ja kylänraitin hulinaa. Huoneiden perussistustukseen kuuluu sänky, yöpöytä sekä kaappi asiakkaan omille vaatteille. Asiakas saa itse sisustaa huoneensa. Kaikki huoneet on varustettu osoitteellisella sprinkleri- ja palohälytysjärjestelmällä. Kaikissa huoneissa on liikuntarajoitteiselle sopiva wc ja suihku.