Hoitokoti Hopeapaju 81720,Lieksa

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Hoitokoti Hopeapaju Oy
  • PUHELIN: 045 343 5048
  • EMAIL: hoitajat@hopeapaju.fi
  • NETTISIVUT: https://www.hopeapaju.fi/

Kuvaus

Hoitokoti Hopeapaju on tarjonnut ja tukenut ikääntyneiden ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista jo vuodesta 2010 alkaen. Idyllisessä maalaisympäristössä Pohjois-Karjalan Lieksassa sijaitsevassa kodinomaisessa hoitokodissa on 16 yhden hengen huonetta omilla suihku- ja wc-tiloilla. Henkilökuntamme koostuu sairaanhoitajasta, lähihoitajista sekä keittäjästä. Kodinomaisuus ja hyvinvoinnin ylläpito ovat meille tärkeitä arvoja.

Hoitokoti Hopeapaju tarjoaa vuosien työkokemuksella ja ammattitaidolla monipuolista vanhusten ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista yksilöllistä kuntouttavaa hoitoa, yhdessäoloa, turvallista vanhuutta ja kodin loppuelämän ajaksi.

Asukkaidemme hyvinvoinnista pidetään huolta ja sitä tuetaan aktiivisilla arkitoiminnoilla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme järjestää sekä yhteisiä aktiviteetteja että tarjoaa yksilöllistä kuntouttavaa hoitoa. Aktiivista arkeen piristysruiskeita tuovat esiintyjien ja esimerkiksi koiravieraiden vierailut.

Meille kodinomaisuus on erittäin tärkeää ja siksi maukkaan kotiruuan valmistaa päivittäin oma keittäjämme. Yrityksessämme pidämme tärkeänä jatkuvaa hoitotyön kehittämistä, koulutusta ja laadun seurantaa.