Honkisuon Mummola 91900,Liminka

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: HoivaKontio Oy
  • PUHELIN: 044 9749 673
  • EMAIL: info@hoivakontio.fi
  • NETTISIVUT: http://www.hoivakontio.fi/

Kuvaus

Limingassa, maaseudun rauhassa, sijaitsevan hoivakodin tunnelma, miljöö ja tapa toimia, luovat puitteet onnelliselle elämälle. Ikkunasta, tai suojaiselta terassilta voi lintujen muuttoaikaan ihailla joutsenia, hanhia ja kurkia, jotka laskeutuvat viereisille pelloille. Tilavassa olohuoneessa ja tupakeittiössä voi viettää aikaa yhdessä seurustellen, musiikkia kuunnellen tai TV:tä katsellen sekä nauttia yhteisistä kahvihetkistä omaisten kanssa. Yhteisessä käytössä on myös viihtyisä takkahuone ja puulämmitteinen sauna.

15 paikkainen hoivakoti, jossa on 11 kpl 1hh:ta ja 2 kpl 2hh:tta esimerkiksi pariskuntia varten. Kaikissa huoneissa on oma tilava, esteetön WC- ja suihkutila.

Viihtyisässä, tilavassa olohuoneessa järjestetään erilaista viriketoimintaa, kuten musiikki- ja jumppatuokioita sekä muistelohetkiä. Asukkaat voivat olla mukana suunnittelemassa toimintaa, ja voimavarojensa mukaan osallistua kodin askareisiin. Mummolassa leivotaan yhdessä ja ruoka valmistetaan omassa tupakeittiössä, joten talossa on aina tutut kodin tuoksut.

Jokaiselle asukkaalle laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma, jossa huomioidaan jokaisen henkilökohtainen elämänhistoria ja tottumukset. Jokaiselle asukkaalle nimetään myös omahoitaja.