Käpylän Palvelukeskus, palveluasunnot ja dementiakoti Sinisiipi 45200,Kouvola

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Kouvolan Palvelukotiyhdistys ry
  • PUHELIN: 040 826 9888
  • EMAIL: riitta.riikonen@kapylanpalvelukeskus.fi
  • NETTISIVUT: https://kapylanpalvelukeskus.fi/kapylan-palvelukeskus/tavallinen-palveluasuminen/

Kuvaus

Käpylän palvelukeskus tarjoaa palveluasumista joko omatoimisille tai apua tarvitseville henkilöille. Palveluasumiseen sisältyy vuokra-asunto ja palvelumaksu. Asukas maksaa asunnostaan vuokran ja palvelutarpeensa mukaisen palvelumaksun. Omatoimiset asukkaat tulevat toimeen pelkästään vuokra-asumisella ja peruspalvelumaksulla, johon sisältyy lounas päivittäin (mahdollisuus ostaa myös aamu- ja iltapalaa).

Tukipalveluluokassa maksuun sisältyy lounaan lisäksi siivous- ja pyykkihuolto sekä tarvittaessa suihkuapu kerran viikossa. Päivittäisen avun piiriin kuuluvilla maksuun sisältyy tukipalvelujen ja lounaan lisäksi päivittäisiä tarkistuskäyntejä asukkaan luona ja lääkehuolto.

Käpylän palvelukeskuksessa toimii myös 12-paikkainen tehostettua asumispalvelua tarjoava Dementiakoti Sinisiipi. Sen tarkoituksena on tarjota ikääntyneille muistisairaille ihmisille laadukas, asukkaan elämänarvoja kunnioittava ja turvallinen kodinomainen ympäristö, jossa asukkaat voivat kokea elämisen turvalliseksi ja saada osakseen arjen onnistumisisen kokemuksia, lämpöä ja läheisiä kontakteja.