Karpalokodit, Kotipirtin palvelukoti, Maijalan ryhmäkoti ja tukiasunnot 43500,Karstula

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Karstulan hyvinvointipalvelusäätiö
  • PUHELIN: 044 532 0555
  • EMAIL: palvelut@karpalokodit.fi
  • NETTISIVUT: https://www.karpalokodit.fi/palvelukodit/kotipirtti/

Kuvaus

Keskustan tuntumassa sijaitsevassa Kotipirtin palvelukodissa osaava ja välittävä henkilökunta pitää sinusta huolta ympärivuorokautisesti. Palvelukodissa on yhteisöllinen oleskelutila, mutta sinulla on silti oma huone ja wc. Kotipirtillä on suojaisa ja kodikas piha, jossa grillikota mahdollistaa kaikkien osallistumisen yhteisiin tapahtumiin.

Kotipirtti on kodinomainen paikka asua – perheenjäsenesi ja ystäväsi saavat käydä luonasi milloin vaan, sillä virallisia vierailuaikoja ei ole. Kodinomaisuutta lisää yhteiset ruokailuhetket, jolloin asukkaat pääsevät nauttimaan Maijalan puolella valmistetusta kotiruoasta.

Maijala on ryhmäkoti, jossa tunteet saavat näkyä. On rikkautta elää arkea yhteisössä, jossa saa olla täysin oma itsensä. Välittävät hoitajat kuuluvat tiiviisti Maijalan yhteisöön, ja kesäisin Maijalan arki vilkastuu reippaista kesätyöläisistä.

Maijalaan kuuluu myös samassa pihapiirissä olevat tukiasunnot. Tukiasunnoissa saat asua itsenäistä elämää tuen välittömässä läheisyydessä. Maijalan yhteisöllinen tunnelma on vain askeleen päässä kotoasi, ja saat ruokailla siellä silloin kun haluat.