Haapaveden Kartanonväki 86600,Haapavesi

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Kartanonväki Oy
  • PUHELIN: 050 374 8956
  • EMAIL: haapaveden.hoitokoti@kartanonvaki.fi
  • NETTISIVUT: http://www.kartanonvaki.fi/

Kuvaus

Kartanonväki-koti järjestää asumispalvelua, kuntoutusta ja kuntoa ylläpitävää hoitoa iäkkäille, monisairaille, sekä muistihäiriöisille, jotka eivät selviydy jokapäiväisistä toiminnoista itsenäisesti. Hoitokoti tarjoaa myös pitkäaikais-, tai periodihoitoa, sekä jatkohoitoa sairaalasta kuntoutuville.

Asukkaamme ovat pääosin toimintakyvyn heikentymisen takia arjen toiminnoissa apua kaipaavia vanhuksia. Osaamiseemme kuuluu vanhustenhoito sekä erityishoitoa tarvitsevien, kuten hengityshalvauspotilaiden ja MS-tautia sairastavien hoito. Hoidamme asukkaidemme päivittäiset palvelut ruokailusta pyykinpesuun.

Avustamme arjen toiminnoissa ja järjestämme jokaiselle asukkaallemme yksilöllisen hoidon. Hoitokotimme ovat luonteeltaan pieniä kodinomaisia yhteisöjä. Hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Kaikki hoitokodit on suunniteltu ja rakennettu toimintakyvyn heikentämien asukkaiden viihtyvyyttä silmälläpitäen. Tilat ovat turvalliset, selkeät ja esteettömät. Asukkaamme ja hoitajamme muodostavat yhteisön, jossa kukaan ei jää huomiotta.