Seniorikohde Limingantie 4, Limingantulli 90400,Oulu

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: TA-Yhtiöt
  • PUHELIN: 045 7734 3777
  • EMAIL: info@ta.fi
  • NETTISIVUT: https://ta.fi/asumismuodot/vuokra-asunnot/kohdeluettelo/kohde/132826/Oulu%20Limingantie%204

Kuvaus

Limingantullin, Valjaspuiston kotikorttelissa senioreille suunnattu vuokrakohde. Entinen teollisuus- ja liikerakennuksille suunnattu alue on kokemassa muodonmuutoksen ja on rakentumassa uudeksi asuinalueeksi. Lähialueella on monipuoliset palvelut ja ydinkeskustan palveluihin on matkaa vain kilometrin verran. Kohteen sijainti on erinomainen myös virkistäytymismielessä. Vieressä on laaja puistoalue ulkoilureitteineen.

Talossa on kuusi asuinkerrosta ja kellarikerros. Katutasossa on kaksi liiketilaa, ulkoiluvälinevarasto ja neljä asuntoa sisäpihan puolella. Kellarikerroksessa on kuivaushuone ja kohteen väestönsuoja. Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat väestönsuojassa. Kohteen asunnot ovat huoneistotyypiltään yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, pinta-alaltaan 30,5-69 m².

Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet ja ikkunoissa sälekaihtimet. Sisäpinnoilta asuntojen seinät maalataan, lattiat ovat vaalean sävyistä laminaattia. Kylpyhuoneissa lattiamateriaalina on kosteantilan muovimatto, väri vaalean harmaa ja seinät on laatoitettu, valkoisella suurella laatalla. Yksiöt 30,5 m² ovat saunattomia. Kaikissa muissa asunnoissa on oma sauna. Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Huoneistoissa on vesikiertoiset patterit ja kosteissa tiloissa vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmanvaihto on keskitetty. Talossa on kaapeli-TV.