Lipporanta senioriasunnot (Kotikatu365-kohde) 90500,Oulu

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Humana Asumispalvelut
  • PUHELIN: 044 417 5642
  • EMAIL: info@humana.fi
  • NETTISIVUT: https://www.humana.fi/ikaihmiset/senioriasuminen-oulun-lipporannassa/

Kuvaus

Kuvittele, että saisit asua uudessa, viihtyisässä kodissa Oulun upeimmalla asuinalueella Lipporannassa ja samalla nauttia turvaa tuovista terveyden- ja hyvinvoinnin palveluista. Jotta arkesi sujuisi mahdollisimman hyvin ja toimintakykysi säilyisi hyvänä pitkään, saisit terveyttäsi edistäviä palveluja suoraan kotiisi. Voisit sisustaa uuden vuokrayksiösi tai -kaksiosi haluamallasi tavalla ja ihailla päivittäin Lipporannasta avautuvaa Oulun merimaisemaa. Olisit osa aktiivista ja turvallista yhteisöä, jossa elää kaikenikäistä väkeä lapsista ikääntyneisiin.

Alueen asukkaille käytössä olevan Kotikatu365-palvelun kautta osallistuisit halutessasi vaikka mukavaan harrastustoimintaan, kuten kokkauskerhoon tai liikuntahetkeen tai järjestäisi ystävillesi kahvihetken hulppeissa yhteistiloissa. Ennen kaikkea, sinulla olisi ympärilläsi palveluverkosto, joka pitää sinusta huolta.

Kiinnostuitko? Tämä kaikki on nyt mahdollista sinulle.
Halutulle Lipporannan alueelle on valmistunut marraskuussa 2018 uusia vuokra-asuntoja täysin uudenlaisella senioreille suunnatulla palvelukokonaisuudella.