Lossin kodit (tuettu asuminen) 28130,Pori

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Arviointi- ja kuntoutuspalvelut Lossi Oy
  • PUHELIN: 045 7873 7313
  • EMAIL: lossi@lossi.fi
  • NETTISIVUT: https://www.lossi.fi/tuettu-asuminen

Kuvaus

Lossi-kuntoutus -palvelumme on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, joilla on vaikeuksia selvitä arjesta, osallistua itselleen mielekkääseen toimintaan, luoda ja ylläpitää sosiaalisia suhteita, oppia uusia asioita, keskittyä tärkeisiin tekemisiin, nähdä itsessään vahvuuksia tai vaikkapa löytää omaa polkuaan opintoihin ja työelämään. Lossi on erikoistunut mielenterveyden häiriöihin ja neuropsykiatrisiin häiriöihin, jotka voivat olla tällaisen toimintakyvyn heikentymisen ja syrjäytymisuhan taustalla.

Lossi-kuntoutuksessa yhdistellään tuetun asumisen palveluita, arviointipalveluita, moniammatillisia terapia- ja kuntoutuspalveluita sekä opiskelu- ja työelämään suuntaavaa kuntoutusta asukkaan kannalta mielekkääksi ja vaikuttavuudeltaan tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Lossi-kuntoutuksen kesto määritellään yksilöllisesti asukkaan tilanteesta riippuen.

Lossin kodit sijaitsevat kerrostalossa Porin keskustan tuntumassa, palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä. Asunnot ovat uusia ja nykyaikaisesti varusteltuja. Kaikki asuntomme ovat yksiöitä, joissa on alkovi, tupakeittiö, kylpyhuone sekä ranskalainen parveke. Asukkaiden käytössä ovat lisäksi pesula, kuivaushuone, sauna sekä varasto. Lossin toimistot ja ryhmätila sijaitsevat samassa talossa.