Mainiokoti Kustaa (ryhmäkodit Kevätkamari 1 ja 2, Kesäaitta 1 ja 2, Syyspirtti 1 ja 2, Talventupa 1 ja 2) 45700, Kouvola

Kohdetyyppi: suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Mehiläinen Hoivapalvelut Oy / Hoiva Mehiläinen Oy
  • PUHELIN: 040 132 7463
  • EMAIL: etunimi.sukunimi@mehilainen.fi
  • NETTISIVUT: https://www.hoivamehilainen.fi/mainiokoti-kustaa

Kuvaus

Mainiokoti Kustaa on vuonna 2014 rakennettu, valoisa ja lämminhenkinen nelikerroksinen talo. Sijaitsemme aivan Kuusankosken keskustassa toria ja kaikkia palveluja vastapäätä.

Tarjoamme kodissamme hoivapalveluja niille ihmisille, jotka tarvitsevat asumiseen ja päivittäisiin toimiinsa ympärivuorokautista hoivaa, turvaa ja huolenpitoa.  Meillä on kodikas, viihtyisä ja esteetön hoivakoti, jossa asukkaamme asuvat omissa huoneissaan, myös pariskunnat voivat asua meillä. Kodissamme eletään toiminnallista ja yhteisöllistä arkea yhdessä asukkaidemme ja heidän läheistensä kanssa. Jokainen asukas on meille ainutlaatuinen yksilö elämänhistorioineen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme työskentelee kuntouttavalla hoito-otteella asiakaslähtöisesti. Henkilökunnallamme on valmius saattohoitoon, joten asukkaillamme on mahdollisuus halutessaan asua Mainiokoti Kustaassa elämänsä loppuun asti.