Mallusjoen Lepokoti, Palvelukoti Kotiranta (Tyynelä, Rauhala, Onnela, Sointula) 16450,Orimattila

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Mallusjokisäätiö
  • PUHELIN: 044 377 8441
  • EMAIL: kotiranta@lepokoti.fi
  • NETTISIVUT: https://lepokoti.fi/ikaantyneiden-palvelut/

Kuvaus

Palvelukoti Kotirannassa tarjoamme korkeatasoista asumista ja hoivaa ikääntyneille. Kotiranta koostuu kahdesta kerroksesta, joista ensimmäisessä tarjoamme tehostettua palveluasumista ikääntyneille ja toisessa sijaitsevat muistisairaille suunnatut ryhmäkotimme.

Työtämme teemme sydämellä ja ammattitaidolla. Moniammatillinen henkilökuntamme työskentelee kodissasi osana arkeasi. Kotirannassa elät normaalia elämää, johon kuuluu niin iloa, surua kuin yllätyksiäkin. Arkena puuhailemme yhdessä kanssasi muun muassa virkistystoiminnan muodossa.

Kotirannan alakerran Tyynelässä ja Rauhalassa asunnot ovat kooltaan 16,5 m² – 41 m² ja osa niistä on oivallisesti pariskunnille sopivia kahden hengen huoneita. Asuntoihin kuuluvat invamitoitettu kylpyhuone sekä kevyt keittiövarustus. Asuntosi tarjoaa sinulle omaa rauhaa ja yksityisyyttä ja sisustat sen omaistesi kanssa omilla tavaroillasi mieleiseksesi. Kaikki tilamme ovat liikuntaesteettömiä.

Vaikeasti tai keskivaikeasti dementoituneille asukkaille suunnatut ryhmäkodit Onnela ja Sointula sijaitsevat Kotirannan toisessa kerroksessa.