Palvelukeskus Ilolansalon palvelutalot I ja II 24240,Salo

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Salva ry
  • PUHELIN: 02 7213 300
  • EMAIL: anu.hirvikorpi@salva.fi
  • NETTISIVUT: https://www.salva.fi/palveluasunto-ilolansalossa-kotona-koko-elama

Kuvaus

Palvelukeskus Ilolansalon palveluasunnot ovat kahdessa asunto-osakeyhtiössä. Osa asunnoista on SALVA ry:n omistamia ja niitä vuokrataan palveluasumisen tarpeessa oleville. Osa asunnoista on muiden yksityisten omistamia ja myös he voivat vuokrata asuntonsa tarvitseville.

Asuminen Ilolansalossa on turvallista ja yhteisöllistä. Kaikille kuuluva perus- ja turvapalvelu varmistaa ympärivuorokautisen perusturvallisuuden, asukkaiden etujen valvomista, asioiden hoitamista, kuntoutus- ja virkistystoimintaa sekä muita asukaslähtöisiä palveluita. Palveluasuntoja on 131 ja ne ovat kooltaan 40 m2 – 55 m2. Asunnoissa on parveke, tilava kylpyhuone sekä tupakeittiön lisäksi 1 – 2 huonetta.

Asumismaksuja ovat vuokra tai yhtiövastike, vesi ja sähkö sekä perus- ja turvapalvelumaksu. Hyvinvointipalveluista sovitaan palvelusopimuksen mukaisesti hoito- ja palvelusuunnitelmassa. Hyvinvointipalveluita ovat kotihoito (kotipalvelu, kotisairaanhoito) ja tukipalvelut kuten siivous, ravitsemuspalvelut, sauna, pyykki, asiointi. Kuntoutuspalveluita on mahdollisuus ostaa SALVAN kuntoutus- ja fysioterapialta lääkärin lähetteellä tai ilman.