Palvelukoti Veljestupa 96400,Rovaniemi

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Lapin Kuntoutus Oy
  • PUHELIN: 045 2368 430
  • EMAIL: kaisa.moilanen@lapinkuntoutus.fi
  • NETTISIVUT: https://lapinkuntoutus.fi/palvelut/veteraaneille-sotainvalideille-ja-lotille/palveluasuminen-veljestuvalla/

Kuvaus

Veljestupa on veteraaneille tarkoitettu vuokratalo, jossa on 15 asuntoa (35 – 40 m2).
Kaikissa asunnoissa on tupakeittiö, makuuhuone, wc/kylpyhuone ja terassi/parveke. Talossa on sauna. Tilat ovat esteettömät.

Veljestupa tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden turvalliseen asumiseen. Asunnot on tarkoitettu ensisijaisesti Pohjois-Suomen sotainvalideille ja veteraaneille, joilla on veteraanitunnus. Asukkaan valinnassa huomioimme veteraanit, joiden toimintakyky on heikentynyt. He tarvitsevat apua jokapäiväisistä toiminnoista selviytymiseen.

Veljestuvan henkilökunta antaa kotihoidonpalvelua aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Asumiseen eivät kuulu säännölliset hoitajan käynnit yöaikaan, yöllä turvapuhelin-hälytyksiin vastaa vieressä sijaitsevan Veljeskodin henkilökunta.

Asukkailla on mahdollisuus osallistua Veljeskodin monipuolisiin vapaa-ajan ohjelmiin ja erikseen sovittaviin liikuntaohjelmiin. Lisäksi he voivat käydä avo- ja laitoskuntoutuksessa Lapin Kuntoutus Oy:ssa samassa talossa.