Palvelutalo Elsie 04130,Sipoo

Kohdetyyppi:suomi-ruotsi

Perustiedot

  • YRITYS: Sipoon palvelutalosäätiö
  • PUHELIN: 050 406 3899
  • EMAIL: heidi.gronmark@palvelutalolinda.fi
  • NETTISIVUT: https://www.sipoonpalvelutalosaatio.fi/palvelutalo-elsie/

Kuvaus

Sipoon palvelutalosäätiön ja Sipoon kunnan omistama Palvelutalo Elsie mahdollistaa turvallisen ja mielekkään asumisen luonnon läheisyydessä. Tehostetuissa palveluasunnoissa asukkaille luodaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma,  joka varmistaa asukkaan hyvinvoinnin kodinomaisessa ympäristössä. Palvelutalo Elsiestä löytyy vaihtoehdot itsenäiseen palveluasumiseen sekä tehostettuun palveluasumiseen.

Asuntoja on yhteensä 15. Kaikki asunnot ovat vuokra-asuntoja. Huoneistojen koot vaihtelevat 39,5 m2 ja 62,5 m2 välillä. Palveluasunnot ovat yksiöitä, joissa on tupakeittiö ja makuuhuone, tai kaksioita, joissa on tupakeittiö ja kaksi makuuhuonetta. Jokaiseen asuntoon kuuluu tilava parveke. Asukkaat kalustavat asuntonsa itse.

Palveluasunnot ovat inva-mitoitettuja, ja turvapuhelimilla saa apua talon henkilökunnalta vuorokauden ympäri.

Tehostetuissa palveluasunnoissa asutaan yhden hengen huoneissa, joissa on wc ja suihku. Henkilökohtaiset huoneet ovat kooltaan 23 m2 – 29 m2. Lisäksi olohuone ja keittiö ovat yhteiset. Asukkaat kalustavat asuntonsa itse. Tehostetuissa palveluasunnoissa on yhteinen terassi. Jokaiselle asukkaallemme laaditaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma, jonka mukaan hänelle tarjotaan palveluja. Tehostetuissa palveluasunnoissa on henkilökunta paikalla vuorokauden ympäri.