Palvelutalo Linda 01150,Sipoo

Kohdetyyppi:suomi-ruotsi

Perustiedot

  • YRITYS: Sipoon palvelutalosäätiö
  • PUHELIN: 050 406 3899
  • EMAIL: heidi.gronmark@palvelutalolinda.fi
  • NETTISIVUT: https://www.sipoonpalvelutalosaatio.fi/palvelutalo-linda/

Kuvaus

Sipoon palvelutalosäätiön omistama Palvelutalo Linda tarjoaa ikääntyneille ja vammaisille henkilöille mahdollisuuden itsenäiseen elämään turvallisessa, viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä. Asuminen Sipoon kauniin luonnon keskellä mahdollistaa rauhallisen arjen. Palvelut ovat myös saatavilla aivan lähietäisyydellä.

Huoneistojen koot vaihtelevat 37 m2 ja 65 m2 välillä ja huoneistot asukkaat kalustavat itse. Palveluasunnot ovat yksiöitä, joissa on tupakeittiö ja makuuhuone tai kaksioita, joissa on tupakeittiö ja kaksi makuuhuonetta. Jokaiseen asuntoon kuuluu tilava parveke.

Tehostetuissa palvelusunnoissa asutaan yhden hengen huoneissa, joissa on wc ja suihku. Henkilökohtaiset huoneet ovat kooltaan 20 m2 – 25 m2. Lisäksi ryhmäkodin olohuone ja keittiö ovat yhteiset. Asukkaat kalustavat asuntonsa itse. Ryhmäkodissa on yhteinen lasitettu parveke tai terassi.

Ryhmäasunnoissa, E-F:ssä, asutaan omissa huoneissa, joissa on wc ja suihku. Huoneita on kahdeksan ja niiden jyvitetyt koot vaihtelevat 34,5 m2 ja 39,5 m2 välillä. Asukkailla on yhteiset olohuoneet, keittiöt ja parvekkeet. Asukkaat kalustavat huoneensa itse.