Senioritalo Porvoonkatu 12 04200,Kerava

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Kojamo Oyj
  • PUHELIN: 020 508 5000
  • EMAIL: asiakaspalvelu@lumo.fi
  • NETTISIVUT: https://lumo.fi/talot/Kerava/Porvoonkatu-12

Kuvaus

Turvallisia seniori- ja inva-asuntoja Keravan keskustan tuntumassa

Porvoonkatu 12 -senioritalon asukkaat voivat tarvittaessa ostaa palvelutalosta muun muassa erilaisia hoiva-, ateria- ja pyykinpesupalveluja tai virkistäytyä tarjolla olevissa kampaamo- ja jalkahoidoissa sekä saunassa.

Senioritalossa on myös inva-asuntoja ja ryhmäkoti.

Yksiportaisen ja potilashissillä varustetun senioritalon ensimmäisessä kerroksessa ovat asukkaiden yhteiskäytössä olevat kerhotila ja asukkaiden irtaimistovarastot sekä ulkoiluvälinevarasto, jossa on akkukäyttöisten pyörätuolien lataus- ja pesupiste.

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat myös neljä liikuntaesteisille soveltuvaa asuntoa.

Talon neljässä ensimmäisessä kerroksessa on 28 asuinhuoneistoa, joissa on lasitetut parvekkeet. Asunnot, jotka ovat 2-4 kerroksissa, ovat ryhmitetty yhteisoleskelutilan ympärille. Viidennessä kerroksessa on naapuritaloon käytävällä yhdistetty Keravan palvelutalosäätiön ryhmäkoti Kotisiipi, jossa on 13 asuinhuonetta sekä yhteisruokailu- ja oleskelutilat. Ryhmäkodissa tarjotaan ympärivuorokautista valvontaa asumispalvelujen lisäksi.

Kaikki asunnot on kytketty ovipuhelinjärjestelmään. Pääsisäänkäynti on varustettu sähköisellä ovenaukaisulaitteella.

Talossa on merkki- ja turvavalaistusjärjestelmä. Yhteistilat ja asunnot varustetaan automaattisella paloilmoitin- ja sprinkel-palosammutusjärjestelmälllä.

Kaikissa kylpyhuoneissa on tehty tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Kohteeseen valitaan ensisijaisesti jo Lumo-vuokrakodeissa asuvia yli 55-vuotiaita asukkaita tai sellaisia asukkaita, jotka tarvitsevat palvelutalosäätiön palveluja. Toissijaisena asuntoja voivat hakea myös muut varallisuusrajoihin mahtuvat senioriasiakkaat.