Rovaniemen Kiela 96100,Rovaniemi

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: YIT Oyj
  • PUHELIN: 050 560 1941
  • EMAIL: asuntomyynti.rovaniemi@yit.fi
  • NETTISIVUT: https://www.yit.fi/asunnot/myytavat-asunnot/rovaniemi/kiela

Kuvaus

Rovaniemen Kiela on viherkylämäinen, autoton alue keskellä kaupunkia. Kiela on lisäksi täydellinen koti seniorille: kaupungin kaikki palvelut ovat ulottuvillasi ja rantakin vain muutaman minuutin päässä. Esteettömyys on otettu huomioon koko korttelissa.

Kielan korttelissa ikkunoista näkyy vihreää, ei asfalttia ja liikenneruuhkia. Pihassasi kukoistavat puut, ja kukat, ehkäpä jopa pieni kasvimaa. Asua saat omassa rauhassa, mutta yksinäisyyttä ei tarvitse potea. Sisäpiha on aktiivipiha, jossa voit ulkoilla, harrastaa ja viettää aikaa naapureiden kanssa.

Kaikissa YIT Kodeissa on mahdollista asua elämän eri vaiheissa. Senioritalo ei aina ole ainoa vaihtoehto, vaan korkealaatuisella varustelulla voidaan luoda turvallinen ja miellyttävä asuinympäristö YIT Kotiin missä ikinä asutkaan. Arkea helpottavat varusteet, ELO varusteet, turvaavat arjen sujumisen seniori-ikäisille.  ELO varustelu käsittää mm. erilaiset tuet ja kalustekorkeuden muutokset.

Asunnon toimivuutta voidaan lisätä eri huoneisiin suunnitelluilla ELO varusteilla. Esimerkiksi keittiössä kalustekorkeuden madaltaminen lisää keittiön käytettävyyttä, erityisesti jos kumartelu ja kurottelu tuottavat vaikeuksia. Muun muassa liukuovilla, pistorasioiden korkeussäädöillä, tukikaiteilla ja hyvällä valaistuksella voidaan lisätä asumisen toimivuutta ja turvallisuutta.