Ryhmäkoti Veskari 45160,Kouvola

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Luhtikoti ky
  • PUHELIN: 05 360 3637
  • EMAIL: info@luhtikoti.fi
  • NETTISIVUT: https://luhtikoti.fi/veskari

Kuvaus

Ryhmäkoti Veskari sijaitsee Kouvolan Ravikylässä tavallisessa omakotitalokiinteistössä, palvelujen ja hyvien kulku yhteyksien läheisyydessä, mikä mahdollistaa jokaisen liikkumisen omien mieltymysten mukaan. Ryhmäkotia ympäröivät turvalliset ja kattavat kevyenliikenteen väylät tarjoten hyvät puitteet itsenäiseen liikkumiseen, niin polkupyörällä kuin rollaattorillakin. Urheilupuisto, tarjoaa asukkaille mukavan ulkoilu- ja retkeilypaikan aivan kotinurkilla.

Arvot näkyvät arjessa asiakkaan mahdollisuutena elää omanäköistä elämää. Ohjaus perustuu asiakkaan omiin kykyihin ja voimavaroihin sekä valinnanmahdollisuuksiin. Asukkaiden omat tarpeet ja mielipiteet huomioidaan yksilöllisesti. Asiakas on se, joka on kaiken toiminnan keskiössä, palveluja ja toimintoja rakennetaan hänen yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti.

Koti luo elämälle perustan ja se toimii elämän voimavarana. Turvallinen koti on tärkeä tekijä kehitysvammaisen elämässä. Koemme Luhtikodissa, että turvallinen koti ympäristöineen tukee asiakkaan mahdollisuutta oman elämänsä hallintaan ja osallisuuteen. Veskarilla turvallisuus käsittää sekä turvallisen ympäristön, että omien läheisten lisäksi tutun ja turvallisen henkilöstön.

Veskarilla on seitsemän asukaspaikkaa.