Sastamalakoti, Raunola (Karpalot, Mansikat, Mustikat, Ellin pirtti) 38210,Sastamala

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Sastamalakoti-yhdistys ry
  • PUHELIN: 050 505 2721
  • EMAIL: sastamalakoti@sastamalakoti.fi
  • NETTISIVUT: https://www.sastamalakoti.fi/raunola

Kuvaus

Raunola on valmistunut 1969 ja peruskorjattu Ellin pirtin laajennuksineen vuonna 1992. Asunnot ovat 28 m2 yksiöitä tai noin 33m2-36m2 kaksioita. Jokainen asunto on tarkoitettu yhdelle hengelle tai pariskunnalle, joista toinen voi kuulua tehostettuun ja toinen tuettuun asumiseen. Asunnoissa on ruuanlaittomahdollisuudet, jääkaappi, tupakeittiö tai kk ja mh tai alkovi.

Yleisiä tiloja Raunolassa on: omavalmistekeittiö, ruokasali( jossa jokaisella on oma istumapaikka), peilisali, jalkojenhoitotilat, kampaamo, saunat, kirjasto, erilaisia harrastetiloja, aulan seurustelu/ oleskelutila, hoitohuone ja erilaisia pieniä istumanurkkauksia rauhallisia hetkiä varten. Kodilla on kaksi hissiä ja erilaisia apuvälineitä mm. nostolaite ja alkukäyttöä varten rollaattoreita ja pyörätuoleja. Jokaiselle asukkaalle hankitaan tarvittaessa oma apuväline kaupungin apuvälinelainaamosta.

Raunolassa on kolme ympärivuorokautisen/ tehostetun hoidon tiimiä, joista täysin erillinen on 9 paikkainen Ellin pirtti ja Mustikat sekä Mansikat, joissa molemmissa on 15-20 paikkaa.