Seniorikohde As Oy Helsingin Kampin Helmi 00100,Helsinki

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen (ent. Etera)
  • PUHELIN: 0207 420 400
  • EMAIL: asunnot@newsec.fi
  • NETTISIVUT: https://www.epressi.com/tiedotteet/kiinteistot/baanan-kupeeseen-senioriasuntoja-eteran-rakennuttama-kampin-helmi-harjakorkeudessa.html

Kuvaus

Eläkevakuutusyhtiö Eteran rakennuttama senioritalo on noussut harjakorkeuteen Helsingin Kampissa. Kampin Helmeen valmistuu lähes sata seniorivuokra-asuntoa.

Kampin Helmi sijoittuu Marian sairaalaa vastapäätä, kevyenliikenteenväylä Baanan ja Pohjoisen Rautatiekadun väliin. Kampin Helmeen valmistuu kaikkiaan 93 seniorivuokra-asuntoa viihtyisine kerhotiloineen. Asuntojen lisäksi kohteeseen tulee pysäköintihalli ja päivittäistavarakauppa.

Kampin Helmen rakennuttaa Etera, ja pääurakoitsija on NCC Rakennus Oy. Kohteen on suunnitellut arkkitehti Kirsti Sivén Kirsti Sivén ja Asko Takala Arkkitehdit Oy:stä.

Loistava sijainti vetää puoleensa

”Senioriasuntoja on harvoin mahdollista rakentaa uudiskohteeseen näin keskustaan. Sijainti Helsingin keskustan palvelujen äärellä on loistava, ja asunnot ovatkin herättäneet jo runsaasti kiinnostusta”, Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta kertoo.

Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota avaruuteen ja esteettömyyteen. ”Kampin Helmeen tulee myös mm. kerhotiloja asukkaiden yhteisöllisyyttä tukemaan. Lisäksi Kampin palvelukeskus ja muutkin keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä ”, Sotavalta jatkaa.

”NCC:n kannalta on ollut hienoa olla näin haastavan kohteen rakentaja. Keskeinen sijainti ja monipuoliset tilaratkaisut ja arkkitehtuuri ovat tehneet hankkeesta myös rakentajan näkökulmasta erityisen mielenkiintoisen. Työt ovat projektin aikana sujuneet suunnitellusti ja yhteistyö Eteran kanssa on ollut erinomaista. Uskomme hyvän yhteistyön jatkuvan hankkeen loppuunsaattamisessa ja näkyvän aina loppukäyttäjälle asti”, toteaa NCC Rakennuksen toimialajohtaja Jari Lehtinen.