Senioritalo Harjulan Sirenius 15100,Lahti

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Harjulan Setlementti ry / Kiinteistö Oy Harjulakoti
  • PUHELIN: 050 592 9970, 020 743 8585
  • EMAIL: reija.iivonen@harjulakodit.fi
  • NETTISIVUT: https://harjulakodit.fi/senioritalot/senioritalo-harjulan-sirenius/

Kuvaus

Sirenius sijaitsee keskeisellä paikalla Lahden matkakeskuksen vieressä lähellä keskustan ja Launeen palveluita. Kiinteistö on rakennettu vuonna 2010. Asuinkerroksia vuokratalossa on seitsemän ja lasitetuin parvekkein varustettuja huoneistoja on yhteensä 43. Tontilla on myös maksullisia autopaikkoja, jotka on varustettu lämmityspistorasioin. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita. Asuntojen varustelutaso on suunniteltu ikääntyville sopivaksi. Esteettömyys on huomioitu ja apuvälineillä liikkuminen onnistuu. Talossa on hissi ja hyvä valaistus, jotka helpottavat ikääntyneen liikkumista talossa ja asunnoissa. Asunnoissa on lisäksi tilavat wc- ja suihkutilat sekä varaus wc-tilojen tukikahvoille.

Ensimmäisessä kerroksessa on toimisto, ulkoiluväline varasto, vss/irtaimistovarasto, irtaimistovarasto, talovarasto, tekniset tilat, saunaosasto, pesula ja kuntoiluhuone. Kuntoiluhuone on asukkaiden käytössä. Siellä on mahdollisuus omatoimisesti pitää kuntoaan yllä ja osallistua mm. asukkaiden omatoimiseen tuolijumpparyhmään.

Senioritaloissa toimii palvelukoordinaattori, joka on tarpeen mukaan asukkaiden apuna ja tukena mm. asumiseen liittyvissä asioissa, palvelujen hankinnassa, lomakkeiden täyttämisessä sekä terveydentilaan, sairauksiin, kuntoutukseen ja apuvälineiden tarpeisiin liittyvissä kysymyksissä.

Palveluita senioritaloihin tuottaa Harjulan Setlementti ry. Harjulakotien asukkaat saavat Harjulan palveluista 10% alennuksen. Asukkailla on myös mahdollisuus käyttää muita palveluntuottajia.