Senioritalo Pasendo 25700,Kemiönsaari

Kohdetyyppi:suomi-ruotsi

Perustiedot

  • YRITYS: Pattes Bostäder - Asunnot Ab Oy
  • PUHELIN: 0440 167 800
  • EMAIL: patrik@pasendo.fi
  • NETTISIVUT: https://pasendo.fi/fi/

Kuvaus

Sopivan pieni, yksityinen Senioritalo Pasendo tarjoaa kevyttä palveluasumista sekä tehostettua, ympärivuorokautista tukea asukkaan henkilökohtaisen tarpeen mukaan. Pasendon intervallipaikat mahdollistavat myös lyhytaikaisen asumisen. Intervalliasuminen on luonteva vaihtoehto pääasiassa kotona asuvalle seniorille esimerkiksi äkillisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, sairaalajakson jälkihoidoksi tai omaishoitajan lakisääteisen loman ajaksi.

Osa Pasendon huoneistoista soveltuu erinomaisesti pariskunnille. Asunnoissa on oma sisäänkäynti ja terassi tai parveke, joka luo yksityisyyden tuntua asukkaan turvallisuus huomioiden. Senioritalo Pasendo sijaitsee Kemiön keskustassa, jossa kaikki palvelut ovat helposti saavutettavissa. Lyhyen kävelymatkan päässä on muun muassa apteekki, pankki, kirjasto, elokuvateatteri ja useita kauppoja. Lähettyviltä löytyy puhdas luonto ja saaristolaisympäristö.

Tarjoamme asukkaillemme lämminhenkisen yhteisön, jossa arvostamme aitoa kohtaamista, avoimuutta, luottamusta ja yhteistä arjen jakamista toisiamme tukien. Kunnioitamme henkilökohtaista valinnanvapautta ja tilaa – täällä jokainen asukas saa olla oma itsensä. Ammattitaitoinen hoitotyö ja inhimillinen kohtaaminen on meille sydämen asia, ei pelkästään tehtävä. Tervetuloa kotiin!