Tampereen Kalevan Elias 33540,Tampere

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: YH Kodit Oy / Med Group
  • PUHELIN: 010 227 3000
  • EMAIL: asiakaspalvelu@yhkodit.fi
  • NETTISIVUT: https://www.yhkodit.fi/content/uploads/2014/06/Esite-Kalevan-Elias-elokuu-2013-ID-1272.pdf

Kuvaus

Kotosalla on YH Kodit Oy:n ja Kotosalla Säätiön yhdessä kehittämä nykyaikainen ja toimiva asumismuoto yli 55-vuotiaille, jotka haluavat asua turvallisesti ja itsenäisesti omassa kodissa nauttien helposti saatavilla olevista palveluista, seurasta ja toiminnasta.

Kotosalla-asuminen on paljon enemmän kuin pelkkä asunto, sillä se tarjoaa asukkaalle kodin, toimivan ympäristön ja palveluiden yhdessä muodostaman kokonaisuuden.

Kotosalla-taloissa kiinnitetään huomiota asukkaiden arjen viihtyvyyteen mahdollistamalla monipuolinen yhdessäolo ja harrastetoiminta.

Asukas päättää itse, mitä palveluita hän haluaa käyttää kattavasta palveluverkostosta ja kuinka aktiivisesti hän haluaa olla mukana Kotosalla-yhteisön sosiaalisessa toiminnassa.

Kuten kaikki Kotosalla-asunnot myös Kalevan Eliaksen kodit on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeet huomioonottaen. Keittiössä esimerkiksi yläkaapit ovat normaalia alempana. Turvallisuus huomioiden kaikissa asunnoissa on automaattinen palonsammutusjärjestelmä. Myös porraskäytävien ulko-ovi avautuu säköisesti ja valot syttyvät automaattisesti liiketunnistimen avulla.