Tukena Menninkäinen 80710,Kontiolahti

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: KVPS Tukena Oy (Kehitysvammaisten Palvelusäätiö)
  • PUHELIN: 0400 913 500
  • EMAIL: info@tukena.fi
  • NETTISIVUT: https://tukena.fi/menninkainen/

Kuvaus

Tukena Menninkäinen – hymyjä ja halauksia, menoa ja meininkiä sekä kotoista tunnelmaa välittävässä ilmapiirissä asukkaan parhaaksi jo vuodesta 1991.

Tukena Menninkäisessä eletään jokaisen asukkaan oman näköistä elämää. Tukea ja apua saa juuri siihen, mihin kukin sitä tarvitsee. Huumori on mukana joka päivä ja usein voikin kuulla kotiryhmistä hersyvää naurua ja ilon kiljahduksia. Joskus elämä kuitenkin näyttää vakavammatkin puolensa, mutta silloinkin voimme luottaa toisiimme ja siihen, että puhallamme tilanteessa kuin tilanteessa yhteen hiileen. Päivät kuluvat kaikilla omien mieltymysten mukaan, töissä, päivätoiminnoissa, kotihommissa tai muissa vapaa-ajan harrastuksissa.

Menninkäisen väen voi usein nähdä lenkillä nauttimassa raikkaasta ilmasta ja luonnosta! Saapuessasi Menninkäiseen voi sinua vastaan leijailla herkullisia tuoksuja leipomispäivän tuotoksista tai meidät voi löytää pelaamasta lautapelejä, askartelemasta, elokuvaa katselemassa tai viettämässä mukavaa iltaa yläkerran takkahuoneessa koko poppoon voimin karaokea laulamalla.