Tukena Paulinpuisto 24240,Salo

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: KVPS Tukena Oy (Kehitysvammaisten Palvelusäätiö)
  • PUHELIN: 0400 913 500
  • EMAIL: info@tukena.fi
  • NETTISIVUT: https://tukena.fi/paulinpuisto/

Kuvaus

Paulinpuiston asumispalveluyksikkö on suunniteltu vastaamaan paljon hoidollista apua, erityistä tukea ja ohjausta tarvitsevien aikuisten kehitysvammaisten asumiseen liittyviin tarpeisiin. Meillä on upouudet tilat aivan Salon keskustassa kaikkien palveluiden lähellä.

Kesäisin pääsemme nautiskelemaan iltatorille hyvästä musiikista ja toriherkuista ja talvisin voimme vaikka lähteä shoppailemaan läheiseen kauppakeskukseen, käydä leffassa tai poiketa vaikka keilaamaan. Voimme ulkoilla jokirannan katuja fiilistellen tai vaikka Teijon Kansallispuistossa rennosti reippaillen. Omalle, suojaiselle sisäpihallemme alamme kevään tullen luomaan omaa ruukkupuutarhaamme, josta voi sitten napata mansikan suuhunsa tai taittaa salaatinlehden voileivän päälle.

Paulinpuisto on 4-kerroksinen pienkerrostalo, jossa on yhteensä 18 asuntoa, jotka muodostavat kolme kotiryhmää eri kerroksiin. Jokaisessa kotiryhmässä on yhteensä kuusi asuntoa.

Paulinpuistossa on tilaa elää omannäköistä elämäänsä ammattitaitoiset ohjaajat vierellä, hyvässä elämässä mukana kulkien.