Valkeakosken Apianpääsky (Eloisa-kodit) 37600,Valkeakoski

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: As Oy Valkeakosken Apianpääsky
  • PUHELIN: 010 255 4480
  • EMAIL: isannointi.pirkanmaa@op.fi

Kuvaus

Eloisa-kodeissa turvallisuutta ja helppoutta edistävät ratkaisut on koottu yhteen. Kodit näyttävät päällisin puolin tavallisilta kerrostaloasunnoilta, mutta todellisuudessa niihin on upotettu paljon elämää helpottavia toimintoja, ratkaisuja ja teknologiaa. Ikääntyvän ihmisen tarpeet on otettu huomioon asunnoissa, koko talossa ja ympäristössä.

Toimiva ja turvallinen seniorikoti on yksi juttu; toinen on viihtyisä ja virikkeellinen ympäristö. Eloisa-taloissa kehon kulttuuria on mahdollista harjoittaa pihapiiriä kauemmas lähtemättä. Asiantuntijoiden suunnittelemat liikuntavälineet pitävät paikat notkeina kunnon laiskottelujaksonkin jälkeen – jotka nekin ovat joskus suotavia. Lisäksi leppoisat piha-alueet penkkeineen ja keinuineen tarjoavat aina tilaisuuden virkistäytymiseen raittiissa ulkoilmassa.

Eloisa-talo voi sisältää tarpeen mukaan myös liike- ja toimitiloja, joissa toimii kohdekohtaisesti esimerkiksi hyvinvointi- ja virkistyspalveluiden tuottajia tai päivittäistavarakauppoja. Talon liiketilojen palveluissa otetaan huomioon lähialueella valmiina oleva palvelutarjonta. Asunnoissa ei ole pakollista palvelumaksua, joten asiakas maksaa vain käyttämistään palveluista. Paikallisista palveluntarjoajista on jokaisessa asunnossa lista, josta löytyvät mm. siivous-, hyvinvointi-, ateria-, kodinhoito- ja terveydenhoitopalvelut.