Valolinnan Helmen vuokra-asunnot 18120,Heinola

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Valolinna / Carelogi Oy
  • PUHELIN: 044 700 8820
  • EMAIL: respa@nowene.fi
  • NETTISIVUT: https://valolinna.fi/vuokra-asuminen-valolinnassa/

Kuvaus

Valolinnassa asuminen on ainutlaatuinen yhdistelmä asumista ja yhteisiä tiloja, ystäviä, luontoympäristöä ja hyviä palveluita. Viihtyisä ja kulttuurihistorillisesti merkittävä Valolinnan alue tarjoaa luontoa ja puistomaisuutta parhaimillaan. Asukas voi tulla ihan vaan tavalliseksi vuokralaiseksi tai Hoivan asukkaaksi.

Asunnot ovat sopivia kaiken ikäisille, mutta ovat erittäin sopivia ikääntyville, koska talon ja asuntojen varustelutaso on suunniteltu heille sopivaksi. Esteettömyys on huomioitu, joten apuvälineillä liikkuminen onnistuu hyvin. Talossa on kaksi hissiä, hyvä valaistus, sähköovia ja käsijohteet, jotka helpottavat liikkumista. Yhteiset tilat, pyykkitupa ja  sauna sijaitsevat talon alimmassa kerroksessa. Tiloihin on helppo tulla, ovet toimivat napin painalluksella.

Voidaan myös sanoa, että asunto on ns. turva-asunto: kaikissa asunnoissa on sprinklaukset eli automaattiset sammutinjärjestelmät ja palohälytykset menevät suoraan paloviranomaisille. Turvaa tuo lisäksi palvelut, joita kotiin annetaan.