Senioritalo Volmari (Senja-seniorikortteli) 40740,Jyväskylä

Kohdetyyppi:suomi

Perustiedot

  • YRITYS: Asunto Oy Kortepohjan Volmari
  • PUHELIN: 040 831 2064
  • EMAIL: heli.pauni@jklhoivapalvelut.fi

Kuvaus

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat Jyväskylän Kortepohjan Senja-seniorikorttelissa. Volmarin uudet asunnot on suunniteltu varttuneemman väen huoletonta ja turvallista asumista ajatellen. Asunto Oy Kortepohjan Volmarin kerrostalo viimeistelee Jyväskylän ainutlaatuisen Senja-seniorikorttelin.

Uudet kodit ovat laadukkaita omistusasuntoja, jotka on suunniteltu varttuneiden huoletonta asumista, muuttuvia elämäntilanteista, turvallisuutta sekä esteetöntä liikkumista ajatellen. Volmarissa on paljon fiksuja, elämää sujuvoittavia ratkaisuja, kuten sähköisesti avautuva ulko-ovi. Uusi koti seniorikorttelissa on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun nykyinen asunto tuntuu liian suurelta tai työläältä. Kortepohjan Volmarin uudiskohde komeilee omalla tontilla keskellä palveluja ja elämää.

Volmari on osa Senja-seniorikorttelia, joka on vertaansa vailla koko Suomen mittapuussa. Asukkaiden käytettävissä ovat monipuoliset palvelut, kuten ruoka-, terveys- ja hoivapalvelut. Palveluohjaaja neuvoo ja ohjaa asukkaita arjen asioissa ja palveluiden hankkimisessa sekä järjestää yhteistä toimintaa. Korttelissa toimii myös päiväkeskus, seniorikahvila ja suosittu ruokaravintola.